Hotel Rex
Tulcea

Str. Toamnei, nr. 1

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Descriere Hotel RexTulcea

Datorită amplasării sale și a serviciilor oferite, hotelul Rex este o variantă oprimă de cazare atât pentru turismul de afaceri sau cel de agrement.

Hotelul are o capacitate de cazare de 39 de camere dispuse în: 20 de camere twin, 13 camere duble matrimoniale și 6 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, televizor, internet, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate din peşte, mâncăruri tradiţionale româneşti şi internaţionale. Sala de conferințe are o capacitate de 50 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător: video-proiector, ecran de proiecţie, flipchart.

Sunt oferite și o serie de servicii și facilități, precum: room service, spălătorie, cameră pentru bagaje, seif la recepție, parcare, rent a car, servicii de secretariat, iar la cerere se organizează plimbări cu vaporul în Delta Dunării.

Facilităţi hotel

Bar Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Tulcea