Hotel Bradul
Vatra Dornei

Str. Republicii, nr. 5

Localizare

Hotelul este situat aproape de parc și pârtia de schi.

Descriere HotelBradulVatra Dornei

Hotelul Bradul oferă 312 locuri de cazare dispuse în: 120 camere twin, 30 camerecu pat matrimonial și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu.

Restaurantul hotelului, cu o capacitate de până la 500 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienti individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sala de conferințe are o capacitate de 120 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotate cu: flipchart, video-proiector, ecran de proiecție.

Pentru momntele de relaxare și destindere, hotelul oferă:  hidrokinetoterapia în piscina încălzită, duș subacval și jacuzzi, duș scoțian, masaj general, solar, saună și sală de fitness. La baza de tratament se fac tratamente pentru: afecțiuni ale aparatului cardiovascular, afecțiuni ale aparatelor locomotorii artroze și spondiloze, reumatism inflamator stabilizat, reumatism articular, afecțiuni post traumatice, post protezare, afecțiuni neurologice, nevroze, anemii, diabet și obezitate.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Masaj Parcare Piscină Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Vatra Dornei