Hotel President
Targu Mures

Str. Gheorghe Doja, nr. 231

Localizare

Hotelul este situat la intrarea în oraș, la 7 km de seroport.

Descriere HotelPresidentTargu Mures

Hotelul President oferă 156 locuri de cazare dispuse în: 20 de camere matrimoniale, 56 camere duble twin, 2 apartamente junior, 2 apartamente standard și 2 apartamente prezidențiale. Camerele sunt spațioase, cu un design unic și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless sau prin cablu, sistem de climatozare, minibar, seif, baie proprie cu uscător de păr.

Restaurantul hotelului, cu specific argentinian, are o capacitate de 120 de locuri și este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Cele 3 săli de conferințe au o capacitate totală de 400 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate la standarde internaționale.

Zona Spa este o oază de relaxare pentru oaspeții hotelului, aceștia beneficiind de: sală de fitness, masaj, reflexoterapie, presopunctură, duș subacvatic -hidromasaj, băi de plante si aromaterapie, solarium, salon de manichiură/pedichiură, salon de coafură, piscină, jacuzzi, saună.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Solarium TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Targu Mures