Hotel Concordia
Targu Mures

Piața Trandafirilor, nr. 45

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Descriere HotelConcordiaTargu Mures

Datorită amplasării sale și aserviciilor de calitate oferite, hotelul Concordia este o variantă optimă atât pentru turismul de afaceri cât și pentru ceș de relaxare.

Hotelul are o capacitate de cazare de34 de camere dispuse în: 17 camere cu pat king size, 11 camere twin, 2 garsoniere junior suite și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 78 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu specialități culinare ale bucatăriei romănești și cele internaționale. Sala de conferințe are o capacitate de 140 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată cu: flipchart, video-proiector, ecran, TV, sistem de sunet.

Pentru relaxare oaspeții pot folosi piscina, sala de masaj, jacuzzi, sala de fitness sau centrul de înfrumusețare. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Targu Mures