Hotel 2D
Neptun Olimp

Neptun

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la circa 300 m de plajă.

Descriere Hotel2DNeptun Olimp

Hotelul dispune de 229 de spații de cazare, structurate în 223 camere duble şi 6 apartamente, toate dotate cu mobilier nou, grup sanitar propriu cu cabină de duş, TV cablu, minibar, telefon şi aer condiţionat, balcon pentru camerele de la etaj. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibilă şi dormitor cu pat matrimonial. La parter sunt 4 camere pentru persoanele cu dizabilităţi.

Complexul dispune de restaurant propriu cu terasă, unde se pot servi mesele sub formă de buffet, pizzerie şi babeque, bar. Pentru organizarea de team building-uri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenajată corespunzător.

Momentele de relaxare se pot petrece la centru SPA, ce oferă: saună finlandeză, saună salină, sală de fitness. Hotelul mai oferă: piscină în aer liber pentru adulţi şi copii, piscină acoperită, loc de joacă pentru copii, parcare, internet wirelses în zona recepţiei, se acceptă accesul cu animalele de companie.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Neptun Olimp