Hotel Victoria
Pitesti

Str. Egalității, nr. 21

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Descriere HotelVictoriaPitesti

Hotelul Victoria are o capacitate de cazare de 96 de camere structurate în 81 de camere single și duble și 15 apartamente. Camerele îmbină eleganța clasică cu tehnologia modernă pentru a oferi confortul necesar unui sejur plăcut, fiind dotate cu: TV LCD, telefon, internet, seif, minibar, sistem wake-up call, baie cu jacuzzi, cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat si papuci de baie, roduse cosmetice.

Pentru servirea meselor sunt puse la dispoziție două restaurante, cu o capacitate de 110 și 500 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase, intr-o atmosferă plăcută. Hotelul dispune de 6 săli de conferințe ce pot găzdui întâlniri de afaceri, seminarii, simpozioane, training-uri, având o capacitate de la 12 la 500 de locuri, fiind amenajate corespunzător.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: piscină, băi de abur, saună, jacuzzi, tratamente corporale.

Facilităţi hotel

Bar Living Masaj Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Pitesti