Hotel Central
Ploiesti

Bld. Republicii, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 2 km de gară.

Descriere HotelCentralPloiesti

Hotelul Central are o capacitate de 309 locuri dispuse în 166 de camere de 3 și 4 stele. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, seif, minibar, balcon, baie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr.

Pentru servirea meselor sunt puse la dispoziție 4 săli de restaurant, cu tematici diferite, ce servesc preparate delicioase atât din bucătăria românească cât și din cea internațională. Simpozioanele, training-urile sau întâlnirile de afaceri se pot organiza în una din cele 4 săli de conferințe, ce sunt dotate la standarde internaționale.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul SPA, ce oferă: masaj, saună, piscină, jacuzzi, cadă cu hidromasaj, sală de fitness.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Ploiesti