Hotel Dorna
Vatra Dornei

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 5A

Localizare

Hotelul este amplasat la doar 400 de metri de gară.

Descriere HotelDornaVatra Dornei

Hotelul Dorna are o capacitate de cazare de 66 de camere dispuse în camere duble apartamente și Suite Superior. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, internet, telefon, cu acces internațional, seif, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 140 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Pentru conferințe, seminarii sau diverse evenimente este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 55 de locuri, ce este dotată corespunzător: videoproiector, ecran proiecţie , flipchart, microfon, internet wirless, servicii de coffee-break.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: saună uscată, saună umedă, sală de fitness și piscină. de asemenea, hotelul dispune și de o bază de tratament umedă și uscată.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora16:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Vatra Dornei