Hotel Acasă la Dracula
Poiana Brasov

Str. Poiana lui Stechil, Nr. 22

Localizare

Hotelul Acasă la Dracula a fost construit în 2005 în Poiana Brasov ca un hotel standard DeLuxe.

Descriere HotelAcasă la DraculaPoiana Brasov

Hotelul dispune de 17 camere şi anume: 5 camere single, 7 camere duble și o cameră dublă de lux, 3 apartamente şi 2 suite, fiind dotate cu minibar, telefon-linie internaţională, televizor conectat la cablu, cabină de duş, internet, avertizor de fum, accesorii de baie, uscătorul de păr.

Barul "Acasă la Dracula" se află la primul etaj al hotelului ce oferă o gamă variată de băuturi. Vara, este deschisă şi terasa interioară de la nivelul barului care vă oferă o panoramă de poveste a Masivului Postăvaru.

Hotelul pune la dispoziţia clienţilor 2 restaurante, restaurant Castel cu specific medieval 175 de locuri, separeu "Sala cavalerilor" 18 locuri şi "Sala misterelor" 16 locuri şi restaurant Anastasia, bucătarie italienească  dotat cu 70 de locuri, separeu "Sala torturii" 10 locuri.

  Sălile de conferinţă cu o capacitate de până la 200 de locuri sunt decorate şi dotate tehnic pentru a satisface cerinţele celor mai exigenţi clienţi: videoproiector şi ecran de proiecţie, flipchart, instalaţie de sonorizare, acces internet de mare viteză gratuit –conexiune prin cablu şi wireless, computer, laptop, plasma TV, DVD player, televizor.

Centrul Spa al hotelului este o combinaţie între aparatele ultra-moderne, ( Futura Pro, Parafango, Capsula Feng Shui, Aromatic facial, Hidrapurete, aparate fitness), produsele cosmetice de lux şi personalul specializat.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Acasă la Dracula
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Early Booking - 10% discount pentru rezervările efectuate cu 60 de zile înainte de check-in.

Pentru mai mult de 3 camere şi rezervări mai mari de 3 nopti - 10% discount
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Pat suplimentar - 100 ron/noapte. Pat pentru bebeluş - 50 ron/noapte

 • Animalele de companie

  Nu sunt acceptate animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov