Hotel Afrodita
Venus

Venus

Localizare

Hotelul se află în zona central sudică a staţiunii, pe faleză.

Descriere HotelAfroditaVenus

Hotelul Afrodita oferă 124 de spa'ii de cazare dispuse în: 5 camere single, 80 camere duble matrimoniale, 34 camere duble twin și 5 apartamente. Camerele sunt amenajate modern și dispun de: TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, internet wireless, balcon, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartele magnetice.

Masa se serveşte în restaurantul propriu cu o capacitate de 180 locuri sau pe terasă pe malul marii, cu o capacitate de 140 de locuri. Serile se pot petrece la bar, unde în fiecare seară se organizează spectacole cu orchestră live, jocuri de lumini. Sala de conferințe are o capacitate de 180 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată cu: ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare, microfon fix și mobil, aer condiționat.

Pentru petrecerea timpului liber hotelul dispune de: biliard, masaj, sală de fitness, terenuri pentru volei sau fotbal de plajă, piscină acoperită și piscină în aer liber, loc de joacă pentru copii,  plaja cu sezlong-uri si umbrelute. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, seif la recepţie, fax, copiator, parcare supravegheată video, comenzi taxi, rent a car.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Venus