Hotel Agape
Cluj Napoca

Str. Iuliu Maniu, nr. 6

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Descriere HotelAgapeCluj Napoca

Hotelul Agape dispune de 62 de spații de cazare dispuse în: 48 camere duble cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, 13 camere single și un apartament. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV, telefon, internet, minibar, seif, baie prorpie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de maxim 120 de locuri, ce oferă preparate ardeleneşti şi maghiare, precum şi cu specific internaţional. Întâlnirile de afaceri, seminarii sau simpozioanele se pot organiza în sala de conferințe, ce este dotată corespunzător unei rîntâlniri de succes. Timpul liber se poate petrece la cafeneaua hotelului, alături de prieteni, savurând una din specialităţile aromate de cafea.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: recepție 24h, cameră pentru bagaje, apel de trezire la ora solicitată, curățătorie, comenzi taxi.

Facilităţi hotel

Bar Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca