Hotel Alpin
Poiana Brasov

Str. Poiana Doamnei

Localizare

Alpin Resort hotel şi restaurant are o poziţie privilegiată în centrul staţiunii Poiana Brasov.

Descriere HotelAlpinPoiana Brasov

Îmbinând stilul clasic cu rafinamentul, hotelul dispune de 258 spaţii de cazare, din care: Aripa Noua - APARTHOTEL cu o capacitate de 114 apartamente executive de 5* formate din 2 dormitoare individuale cu vestibul şi baie proprie, living comun şi terasă şi Hotelul cu o capacitate de 144 spaţii de cazare de 4*, toate fiind dotate cu televizor / plasmă, telefon cu conexiune internațională, minibar, internet prin cablu și wi-fi, terase, grupuri sanitare cu cadă și uscător de păr.

Hotelul dispune  de săli de conferinţe, spaţii anexe pentru ornanizarea de seminarii/ateliere, piscină de dimensiuni olimpice unde se pot organiza evenimente de tipul: Aqua Party - deschisă zilnic 08:00-22.00,exceptând ziua de luni când este deschisă 12.00-22.00 la preţuri fără concurenţă.

Hotelul oferă gratuit rezervări în hotel, informaţii turistice, casetă de valori, parcare, păstrarea bagajelor, garderobă restaurant, piscină pentru grupuri de minim 12 persoane, saună. Opţional, masaj, solar, bar de zi 10.00-22.00, asistenţă medicală, farmacie, drumeţii, profesor de înot, monitor de schi, pachete turistice "off road".

Hotelul dispune de două restaurante elegante, Restaurant À Propos deschis în vara anului 2010. Celălalt este Tosca, decorat în stil clasic , cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane ce combină spaţiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate şi confort.

Centrul de afaceri a fost construit pentru a găzdui conferinţe, evenimente, şcolarizări, teambuilding, cu un număr de 41 de săli, toate având conexiune la interner wireless sau prin cablu în mod gratuit, cu o capacitate între 10 şi 500 de locuri.

 

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov