Hotel Am Ring
Sibiu

Piaţa Mare, nr. 14

Localizare

Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Descriere HotelAm RingSibiu

Hotelul Am Ring dispune de 26 de spații de cazare, structurate în: 3 camere single, 21 camere double și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, cu un design unic și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de card.

Oaspetii își pot începe ziua cu un mic dejun bogatservit în restaurantul propriu, iar pentru prânz și cină pot comanda din specialitățile cu specific tradițional. În sezonul cald mesele se pot servi și pe terasa în aer liber. Clipele de relaxare se pot petrece la barul de zi ce oferă o gamă variată de cocktailuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

Pentru organizarea de conferințe sau seminarii este pusă la dispoziție o sală de conferințe, ce este amenajată corespunzător: flipchart, ecran, materiale consumabile, videoproiector, internet.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu