Hotel Ambasador
Bucuresti

Bld. Magheru 8-10, Sectorul 1

Localizare

Hotelul este situat ]n centrul orașului şi la 15 minute de Gara de Nord.

Descriere HotelAmbasadorBucuresti

Hotelul Ambasador este situat pe principala arteră a orașului, în plin centru politic, administrativ, cultural şi comercial.

Hotelul dispune de 95 de spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Acestea sunt confortabile și dispun de:  Tv cu cablu, minibar, telefon, internet wireless, sistem de climatizare, baie proprie cu duș sau cadă și uscător de păr.

Restaurantul se află la etajul 1 şi are o capacitate de până la 80 de locuri, iar în sezonul estival este deschisă şi terasa care are o capacitate de 25 de locuri. Cele 2 săli de conferinţă au o capacitate de 15 respectiv 30 de locuri și sunt dotate cu videoproiector, ecran de proiecție și flipchart.

Ca şi facilităţi hotelul oferă: spălătorie/călcătorie, solarium, room service, sală de fitness, saună, masaj, coafură, manechiură, pedichiură, parcare supravegheată video, cameră de bagaje, seif, închirieri jocuri (rummy, șah, table), rezervări bilete avion, tren, cinema, teatru, casino, diverse magazine şi un bar de zi la parterul hotelului.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti