Hotel Amfiteatru
Neptun Olimp

Str. Amfiteatru, Olimp

Localizare

Hotelul este situat în zona central-nordică a staţiunii Olimp, la circa 50 m de plajă.

Descriere HotelAmfiteatruNeptun Olimp

Hotelul Amfiteatru, parte a cunoscutului lanţ hotelier Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, beneficiază de avantajul poziţionării pe faleza staţiunii Olimp, dar şi în imediata vecinătate a principalelor atracţii ale staţiunii.

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor 334 camere duble și 12 apartamente, utilate cu TV cablu, minibar, telefon, baie proprie cu cadă sau cabină de duş, balcon. Camerele modernizare și apartamentele au mobilier nou şi aer condiţionat.

Complexul dispune de restaurant propriu cu o capacitate de 630 locuri, unde se poate servi micul dejun bufet, terasă coperită cu 100 locuri, cofetărie-patiserie, bar de zi şi bar-terasă de promenadă. Hotelul are piscină comună cu hotelul Belvedere.

Alte facilitaţi oferite de hotel: salon frizerie, cosmetică şi masaj, seif la recepţie, sală de conferinţe cu o capacitate de 40 locuri, internet wireless la recepţie, birou de schimb valutar, parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Neptun Olimp