Hotel Anda
Sinaia

Bld. Carol, nr. 22

Localizare

Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 50 de m de stația de telecabină.

Descriere HotelAndaSinaia

Hotelul Anda are o capacitate de cazare de 30 de camere dispuse în: 3 apartamente, 7 duble cu pat mare King Size și 20 duble cu doua paturi. Camerele sunt atent mobilate și dotate conform standardelor de patru stele cu: televizor și cablu TV, minibar, telefon, seif, internet, baie proprie, jacuzzi în apartamente și sistem de închidere card-key.

Hotelul dispune de un restaurant, cu o capacitate de 70 de locuri prevăzut cu terasă de vară și bar de zi, ce servesc preparate cu specific românesc și internațional și o gamă largă de vinuri. Întâlnirile de afaceri se pot organiza în una din cele două săli de conferințe, cu o capacitate între 20 și 50 de locuri și dotate corespunzător: flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, computer, retroproiector.

Se oferă și o serie de facilități gratuite, precum: păstrarea obiectelor de valoare, informații turistice și culturale, trezirea clienților la cerere, primirea și transmiterea mesajelor și a corespondenței, transportul bagajelor, depozitarea bagajelor, reviste şi ziare pe hol, comenzi de taxi, parcare, jocuri de rummy, table, șah.

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia