Hotel Apollo Hermannstadt
Sibiu

Str. Nicolae Teclu, nr.14

Localizare

Hotelul este situat în centrul istoric al oraşului, la doar 10 minute de gară.

Descriere HotelApollo HermannstadtSibiu

Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 71 de camere single, duble și matrimoniale. Camerele sunt amenajate elegant, cu o arhitectură tipică burgului medieval și cu dotări moderne, precum: acces pe bază de cartelă, internet, telefon intern și internațional, cablu TV, minibar și baie proprie.

Hotelul dispune de un restaurant, cu o gamă largă de preparate tradiţionale şi internaţionale și o cramă unde se pot savura specialităţi tradiţionale într-o atmosferă medievală. Întâlnirile de afaceri, comferințele sau seminariile se pot organiza în una din cele de 2 săli de conferințe, ce sunt amenajate corespunzător cu:  flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran de protecție. Hotelul dispune de asemenea și de o parcare privată și supravegheată.

Datorită amplasării sale centrale se ajunge cu ușurință la obiectivele turistice ale orașului: Piața Mică, Piața Huet, Muzeului Național Brukenthal.

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu