Hotel Aro Palace
Brasov

Bld. Eroilor, nr. 27-29

Localizare

Hotelul este situat în centrul vechi al orașului, vizavi de Parcul Central.

Descriere HotelAro PalaceBrasov

Hotelul Aro Palace are o capacitate de cazare de 314 camere dispuse în: 312 camere duble, single, apartamente, garsoniere, 1 apartament prezidențial, 1 cameră pentru persoane cu handicap. Camerele sunt spaţioase, luxoase și oferă toate condițiile necesare unei vacanțe relaxante. Acestea sunt dotate cu: aer condiţionat, TV prin cablu, internet, telefon, minibar, seif, baie proprie cu duș sau cadă.

Hotelul dispune de 4 săli de restaurant, cu o capacitate de la 100 de louri pană la 450 de locuri, ce oferă meniuri diverse și bogate, atât din bucătăria tradițional românească cât și din cea internațională, precum și un deosebit rafinament estetic. Pentru organizarea de conferințe, prezentări, simpozioane sau programe de team building sunt puse la dispozitia clientilor 3 săli de conferințe cu o capacitate totală de 700 de locuri dotate cu: videoproiectoare, ecrane, flipchart, instalație sonorizare, microfoane, instalatțe de traducere simultană în trei limbi.

Momentele de relaxare și răsfăț se pot petrece la centrul spa şi wellness ce oferă: hidroterapie, electroterapie, masaj, jacuzzi, cardio-fitness, fitness, spinning, aerobic, solar, saună, piscină.

Hotelul oferă și o serie de servicii gratuite: recepție 24 ore, transportul bagajelor, trezire la cerere, transmitere de mesaje, servicii de curierat, casă de valori, informații culturale și turistice, rezervare de bilete pentru evenimente sportive sau culturale, rezervare taxi.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov