Hotel Ary
Cluj Napoca

Str. Magaziei, nr. 19

Localizare

Hotelul este situat aproape de centrul orașului, la 3 minute de gară și la 20 de minute de aeroport.

Descriere HotelAryCluj Napoca

 Hotelul Ary dispune de 40 de spații de cazare, structurate în: 13 camere cu pat matrimonial, 11 camere twin, 6 camere single, 4 apartamente și 6 suite. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și utilate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duş sau cadă şi uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de card.

Mesele se pot servi în restaurantul cu specific internațional, ce servește o gamă variată de preparate într-oatmosferă relaxantă. În sezonul cald mesele se pot servi și pe terasă. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii sau diverse evenimente este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate maximă de 100 de locuri, fiind dotată la standarde internaționale: videoproiector, ecran de proiecţie, TV, salon de coffe break.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul SPA, ce oferă: saună, sală de fitness, masaj, manichiură, pedichiură și coafor.

Facilităţi hotel

Internet wireless Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora15:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca