Hotel Athos
Cluj Napoca

Str. Becas, nr. 42

Localizare

Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială, la câteva minute de centrul orașului.

Descriere HotelAthosCluj Napoca

Hotelul Athos are o capacitate de cazare de 26 de camere dispuse în: camere standard în regim single și double și un apartament Executive. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet wireless, aer condiționat, minibar, acces pe bază de cartelă, baie proprie cu uscăto de păr, halat și produse cosmetice, balcon (în anumite camere).

Mesele se pot servi în restaurantul prorpriu ce oferă o gamă variată și rafinată de preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Pentru seminarii, întâlniri de afaceri sau alte evenimente este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 50 de locuri, fiind dotată la standarde internaționale: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, internet wireless, climatizare.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: recepție 24h, room service, cameră pentru bagaje, transport bagaje, spălătorie, servicii de concierge, apel de trezire la cerere, primire/trimitere corespondență, parcare, rent a car.

Facilităţi hotel

Bar Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca