Hotel Aurelia
Timisoara

Calea Șagului, DN 59, km 8+400

Localizare

Hotelul este situat departe de galăgia cotidiană, în vecinătatea centrului Metro 1 și la 15 minute de centrul orașului.

Descriere HotelAureliaTimisoara

Prin eleganța, rafinamentul, serviciile ireproșabile și profesionalismul personalului angajat, acest hotel catalogat la 3 stele se bucură de o apreciere ce se ridică la nivelul de 4 stele.

Hotelul Aurelia dispune de 41 de camere, structurate în: camere duble,  simple, matrimoniale, apartamentele junior și senior. Apartamentele Senior Suite sunt formate dintr-o singură cameră cu pat matrimonial și canapea neextensibilă, iar apartamentele Junior Suite sunt formate din două camere. Toate camerele sunt amenajate cu bun gust și din dotări nu lipsesc: TV, internet, telefon și baie proprie.

Restaurantul, cu o capacitate de până la 300 de locuri, își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria mediteraneeană și cea internațională. Pentru întâlnirile de afaceri și diverse evenimente sunt puse la dispoziție două săli de conferințe, cu o capacitate de 40 respectiv 150 de locuri, ce sunt amenajate corespunzător. De asemenea, hotelul dispune și de parcare păzita, cu 150 de locuri.

Timpul liber se poate petrece pe terasă sau pe terenul de sport multifuncțional (fotbal și tenis).

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Aurelia
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora15:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara