Hotel Austin
Constanta

Bld. Aurel Vlaicu

Localizare

Hotelul este situat la marginea orașului, aproape de stațiunea Mamaia.

Descriere HotelAustin Constanta

Datorită amplasării sale, aproape de Satul de Vacanță, de lacul Siutghiol, de campusul universitar Ovidius, hotelul este locația ideală pentru petrecerea timpului liber.

Hotelul Austin dispune de 31 de camere și 3 apartamente, ce sunt dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar, balcon, baie proprie cu cabină de duș, balcon.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate culinare tradiționale românești sau internaționale, într-o atmosferă intimă și relaxantă. Întâlnirile de afaceri se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate de 35 de locuri și este amenajată corespunzător unei întâlniri de succes.

Zona Spa este o oază de relaxare atât pentru oaspeții hotelului, cât si pentru cei care vor sa se retragă de agitatia urbană, aceasta oferind: saună, jacuzzi și masaj. De asemenea, hotelul dispune și de spațiu de parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Constanta