Hotel Bavaria Blu
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este amplasat la intrare în stațiune, la 20 de metri de plajă.

Descriere HotelBavaria BluMamaia

Hotelul Bavaria Blu este ideal pentru turismul de afaceri și cel de relaxare, oferind servicii de calitate.

Hotelul dispune de 123 de spații de cazare, structurate în: 54 de garsoniere, 32 de camere duble și 37 de camere single. Camerele au vedere spre mare sau spre grădina interioară și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie.

Restaurantul are o capacitate de până la 700 de locuri și își întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat, într-o atmosferă elegantă. Pentru relaxare clienții pot folosi sala de fitness, piscina și sauna sau pot face un masaj. Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, spălătorie, servicii de concierge, apel de trezire la ora solicitată, parcare, transport de la/către aeroport sau gară.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Bavaria Blu
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Pentru zilele de weekend (vineri-duminică), pentru camerele duble și garsoniere, se va achita un supliment de 20 lei/noapte în perioada 01.07-25.08. În perioada 26.08-09.09 se va achita un supliment de 30 lei/noapte pentru camerele cu vedere la mare (camere duble și garsoniere), iar pentru cele standard suplimentul este de 20 lei/noapte (camere duble și garsoniere).
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Facilități copii în cameră dublă: 1. Extra person: copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4 ani neîmpliniți beneficiază de gratuitate; între 4-12 ani neîmpliniți achită 25% dintr-un loc de cazare + 50% micul dejun; între 12-18 ani neîmpliniți achită 35% dintr-un loc de cazare + 100% micul dejun. 2. Extra bed: copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani achită 50% dintr-un loc de cazare + 50% micul dejun; între 12-18 ani achită 50% dintr-un loc de cazare + 100% micul dejun. Facilități copii în garsonieră: 1. Extra person: copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4 ani neîmpliniți beneficiază de gratuitate; între 4 - 12 ani neîmpliniți achită 20% dintr-un loc de cazare + 50% micul dejun; între 12-18 ani neîmpliniți achită 30% dintr-un loc de cazare + 100% micul dejun.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard, Maestro

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia