Hotel Bellaria
Iasi

Șos. Bucium, nr. 7

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă rezidențială liniștită, la câteva minute de centrul orașului.

Descriere HotelBellariaIasi

Datorită amplasării și a serviciilor de calitate, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru recreere.

Hotelul Bellaria dispune de 47 de camere, structurate în: 10 Deluxe Double twin, 15 Deluxe Double pat matrimonial, 18 Premiere Suite, 2 Business Premiere Suite și 2 Executive Suite. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant, cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, minibar, internet wireless, baie proprie.

Cele 3 restaurante, cu tematici diferite, rustic, gournet și clasic își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria tradițional românească și cea internațională. În sezonul cald mesele se pot servi și în grădina de vară. Conferințele, simpozioanele, întâlnirile de afaceri sau diverse evenimente se pot organiza în sala de conferințe, ce este dotată la standarde internaționale: ecran de proiecţie, videoproiector, microfon fără fir, flipchart, whiteboard, instalaţie de sonorizare, instalaţie de traducere simultană.

Sunt oferite o serie de facilități, precum: reepție 24h/24, room service, spălătorie, transport bagaje, parcare privată, servicii de concierge.

Facilităţi hotel

Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi