Hotel Berthelot
Bucuresti

Str. Gen. Berthelot, nr.9, sector 1

Localizare

Hotelul este situat in zona centrală, la colțul bulevardului Berthelot cu strada Lutherană.

Descriere HotelBerthelotBucuresti

Hotelul Berthelot dispune de 43 de camere, împărțite astfel: 5 camere single, 8 twin, 28 duble și 2 duble superioare. Toate camere sunt doate cu: minibar, aer condiționat, TV LCD, telefon, birou, seif, baie, uscător de păr, internet.

Restaurantul hoteluli are o capacitate de 80 de locuri și își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, într-o atmosfera plăcută și relaxantă. Sala de conferințe are o capacitate de până la 60 de locuri și este dotată cu videoproiector, sonorizare profesională, flipchart, internet, aer condiționat.

Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților: room service, trezirea clienților la ora dorită, fax, seif, multiplicare documente, comenzi taxi, rezervare bilete pentru diverse evenimete, avion sau tren, asiguarea de umbrele în caz de ploaie, acordarea de prim ajutor, rent a car, închiriere laptopuri, terasă, spălătorie, parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Berthelot
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora13:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 24 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Pentru pat suplimentar se achită 20 euro/noapte și de acordă și mic dejun.

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti