Hotel Best Western Eurohotel
Baia-Mare

Bld. București, nr. 23

Localizare

Hotelul este situat la 1 km de gară, 2 km de centrul oraşului și la 6 km de aeroport.

Descriere HotelBest Western EurohotelBaia-Mare

Best Western Eurohotel oferă 64 de spații de cazare dispuse în: 5 camere single, 35 camere duble, 21 de camere matrimoniale și 3 garsoniere. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de cartelă electronică.

Restaurantul are o capacitate de 170 de locuri și își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională, într-o atmosferă plăcută. Sala de conferințe are o capacitate de 180 de locuri și poate găzdui diverse evenimente fiind dotată la standarde internaționale.

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul oferă: saună, masaj, salon de cosmetică, piscină acoperită, sală de fitness, pistă de bowling. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Baia-Mare