Hotel Best Western Rogge
Resita

Str. I.L.Caragiale, nr. 12

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Descriere HotelBest Western RoggeResita

Hotel Best Western Rogge oferă 39 de spații de cazare dispuse în 35 de camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, biru de lucru, baie proprie cu cabină de duș, cosmetice și uscător de păr, iar apartamentele dispun de cadă cu hidromasaj.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat în stl bufet suedez, iar pentru prânz și cină se poate comanda din gama variată de specialităţi româneşti şi internaţionale. De asemenea, restaurantul poate găzdui diverse evenimente, având o capacitate de 90 de locuri. Barul completează atmosfera restaurantului oferind o diversificată gamă de băuturi rafinate.

Pentru organizarea de conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată la standarde internaționale. Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziția clienților saună, jacuzzi, sală de fitness şi servicii de masaj.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944