Hotel Beyfin
Cluj Napoca

Piața Avram Iancu, nr. 3

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 2 km de gară.

Descriere HotelBeyfinCluj Napoca

Hotelul Beyfin dispune de 28 camere şi 3 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant în stil clasic și dotate cu: TV LCD, internet wi-fi, minibar, birou de lucru, fierbător pentru ceai sau cafea, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu specific italian, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase. Terasa de vară, situată la ultimul etaj, oferă o panoramă incredibilă asupra orașului și servește o gamă variată de băuturi și cocktail-uri. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii sau diverse evenimente este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 90 de persoane, fiind dotată la standarde internaționale. De asemenea, hotelul dispune și de parcare privată.

Ca și obiective turistice se poate vizita: Grădina Botanică, Biserica Sfântul Mihail, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Etnografic Transilvania, Muzeul de Artă.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora14:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca