Hotel Bielmann
Brasov

Str Republicii, Nr. 134, Sâmpetru

Localizare

Hotelul este situat la 5 km de Brașov, pe DN 13.

Descriere HotelBielmannBrasov

Hotelul are o capacitate de cazare de 44 de locuri, dispuse în 22 de camere duble. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și sunt dotate cu: mini-bar, telefon internațional, internet, TV cu programe prin satelit, băi proprii cu cabine de duș, iar anumite camere au jacuzzi.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu o capacitate de 60 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri. De asemenea hotelul mai pune la dispozitie și o cramă de 50 de locuri. Pentru întâlnirile de afaceri se poate utiliza sala de conferințe, ce are o capacitate de 80 locuri, utilată cu aparatură video și audio de ultimă generație.

Hotelul dispune și de sală de fitness , saună, jacuzzi, masaj, iar vara turiștii au acces la piscină și terenul de tenis.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Bielmann
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Tariful pentru pat suplimentar este de 10 euro/noapte.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card, Maestro, Visa Electron

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov