Hotel Binder Bubi
Medias

Str. Plopului, nr. 30

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, departe de agitația cotidiană.

Descriere HotelBinder BubiMedias

Hotelul Binder Bubi dispune de 40 de spații de cazare structurate în: cameresingle, duble și apartamente. Apartamentele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj sau cadă și uscător de păr.

Restaurantul are două saloane, cu o capacitate totală de 230 de locuri și oferă o gamă diversificată de produse din bucătăria românească și cea internațională. pentru organizarea seminariilot, conferințelor sau întâlnirilor de afaceri sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 100 de persoane, fiind dotate la standarde internaționale: video-proiector, ecran de proiecție, flip chart-uri, echipamente de traducere simultană și translatori pentru principalele limbi de circulație internațională.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa&Wellness, ce oferă: saună uscată, saună umedă, bio-saună, masaj, jacuzzi, piscină acoperită, sală de fitness. De asemenea, hotelul pune la dispoziție: loc de joacă pentru copii, închiriere biciclete, atv-uri, paintball.

Ca și obiective turistice se poate vizita: Turnurile medievale, Școala piariștilor, Casa Hann, Biserica fortificată Sf. Margareta, Casa Schuller,  Casa Rosenauer, Muzeul Municipal Mediaș.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944