Hotel BinderBubi
Sighisoara

Str. Nicolae Bălcescu, nr. 8

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la 6 minute de mers pe jos de Piaţa Cetăţii Medievale.

Descriere HotelBinderBubiSighisoara

Prin amplasarea sa și serviciile de calitate oferite, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de agrement.

Binderbubi are o capacitate de cazare de  52 de camere dispuse în: 3 camere single, 37 camere standard, 5 apartamente junior, 6 apartamente senior și 1 apartament prezidenţial. Camerele sunt spațioase, iar din dotări nu lipsesc: TV LCD, internet, telefon cu acces internațional, seif, aer condiționat, fierbător de apă, baie proprie cu cabină de duș sau cadă cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 85 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă relaxantă. Pentru conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, cu o capacitate cuprinsă între 20 și 60 de locuri, fiind dotate la standarde internaționale.

Pentru momentele de relaxare și răsfăț este pus la dispoziție un centru Spa, ce oferă: saună umedă și uscată, baia cu fân, jacuzzi. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, apel de trezire la ora solicitată, spălătorie, servicii de secretariat, parcare păzită, transfer de la/la aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944