Hotel Black Tulip
Dej

Str. Libertății, nr. 1

Localizare

Hotelul este amplasat la 500 m de centrul orașului.

Descriere HotelBlack TulipDej

Hotelul Black Tulip oferă 31 de spații de cazare dispuse în: 26 de camere standard duble, ce pot fi valorificate şi în regim single, 2 camere duble deluxe şi 3 apartamente. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie.

Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru simpozioane, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o slaă de conferințe, dotată la standarde internaționale.

Momentele de răsfăț și relaxare se pot petrece la centrul Spa și sala de fitnes. De asemenea, hotelul dispune de un spațiu de joacă pentru copii.

Facilităţi hotel

Bar Living Loc de joaca Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944