Hotel Brașov
Brasov

Str 13 Decembrie, nr. 38

Localizare

Hotelul este situat doar la 10 minute de centrul istoric al orașului.

Descriere HotelBrașovBrasov

Hotelul Brașov dispune de o capacitate de 18 spații de cazare amenajate modern, dotate conform ultimelor standarde: telefon, internet wireless, TV cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie.

Pentru organizarea de trainiguri sau conferinţe hotelul oferă o sală de conferințe cu o capacitate de până la 40 de locuri și dotată corespunzător: imprimantă, TV, videoproiector, flip-chart, sonorizare. Hotelul dispune și de un restaurant unde se poate servi micul dejun, stil bufet suedez și o parcare supravegheată video.

Recepția este disponibila 24 de ore din 24 cu o serie de servicii: transfer aeroport, gară, asistenţă medicală, catering, servire în cameră, fax, xerox, informaţii turistice, trezire la cerere, taxi, servicii de secretariat şi mesagerie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov