Hotel Capitol
Brasov

Bld. Eroilor, nr. 19

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Primărie și Parcul central.

Descriere Hotel Capitol Brasov

Hotelul are o capacitate de cazare de 368 de locuri, dispuse în 184 camere duble. Camerele sunt atent mobilate și utilate cu: TV, telefon internațional, frigider, baie proprie.

Mesele se pot servi în cadrul restaurantului propriu ce are o capacitate de 200 de locuri și oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițional romanească și cea internațională. Întâlnirile de afaceri, simpozioanele sau seminariile se pot organiza în sala de conferințe ce este echipată corespunzător: videoproiectoare, ecrane, flipchart, instalație sonorizare, microfoane.

Hotelul oferă și o serie de servicii gratuite, precum: apel de trezire, transportul bagajelor, seif la recepție, presă, informații culturale, rezervare de bilete, comenzi taxi.  Contra-cost se poate beneficia și de: room service, spălătorie, curățătorie, rezervare parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov