Hotel Capitol
Iasi

Sos. Nicolina, nr. 239A

Localizare

Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială, la 4 km de centrul orașului.

Descriere HotelCapitolIasi

Hotelul capitol dispune de 40 de spații de cazare, structurate în: 35 de camere, 2 apartamente și 3 garsoniere. Camerele sunt confortabile, decorate în culori calde și utilate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie, accesul făcându-se pe bază de cartelă.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu cele mai alese preparate ale bucătăriei românești și celei internaționale, într-o atmosferă elegantă și relaxantă. Pentru organizarea de seminarii, conferințe sau diverse evenimente este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 100 de locuri, ce este amenajată corespunzător.

Pentru petrecerea timpului hotelul pune la dispoziție uncentru Spa cu saună și piscină interioară, loc de joacă pentru copii, un centru sportiv cu terenuri de tenis, volei şi fotbal.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi