Hotel Carpați
Baia-Mare

Str. Independenței, nr. 2

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală, la 10 minute cu maşina de gară.

Descriere HotelCarpațiBaia-Mare

Datorită amplasării sale și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Carpați este o variantă optimă de cazare.

Hotelul  are o capacitate de cazare de 94 de camere dispuse în: 35 camere single, 45 camere duble, 12 camere matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr.

Restaurantul hotelului este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienti individuali, cine romantice, dejunuri de afaceri. Barul completează atmosfera deosebită a restaurantului, oferind o gama diversificată de băuturi rafinate. pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afacaeri sunt puse la dispoziția clienților două sali de conferințe, dotate corespunzător.

Momentele de relaxare se pot petrece la saună, solar, masaj sau sala de fitness. De asemenea, hotelul dispune de parcare și birou de schimb valutar.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Baia-Mare