Hotel Cavaler
Sighisoara

Str. Consiliul Europei, nr. 6

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală, la doar 200 de metri de Cetatea Sighișoara.

Descriere HotelCavalerSighisoara

Hotelul Cavaler are o capacitate de cazare de 74 de spații de cazare dispuse în: camere single, double, studio și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, minibar, internet wireless/cablu, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de card magnetic.

Cele două restaurante, cu o capacitate de 250 și 400 de locuri, își întmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria românească și cea internațională. Cele 3 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 200 de locuri, pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate la standarde internaționale: flipchart, ecran de proiecție, materiale consumabile, videoproiector, sonorizare, microfoane wireless, spațiu pentru coffee break, servicii de secretariat.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa și la piscina acoperită. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, spălătorie, apel de trezire la ora solicitată, transportul bagajelor, parcare exterioară și interioară supravegheată, transport de la/la aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sighisoara