Hotel Central
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este situat în staţiunea Mamaia la 50 m distanţă de plajă.

Descriere HotelCentralMamaia

Hotelul dispune de 119 camere duble și 3 apartamente, dotate cu aer condiţionat, televiziune prin cablu, frigider, internet wireless, telefon cu acces internaţional, balcon, baie cu cabină de duş.

Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane în interior şi 240 de persoane pe terasă, oferă un meniu variat cu preparate atât din bucătăria tradiţională românească, cât şi din cea internaţională.
Sala de conferinţe a hotelului are o capacitate de 50 locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiin dotată cu: retroproiector, videoproiector, ecran de proiecție, suport de flipchart. De asemenea hotelul dispune de piscină și parcare proprie.

Sunt oferite și o serie de servicii fără plată: recepție 24h, trezirea clienților la ora solicitată, păstrarea obiectelor de valoare în seif la recepţie, transmitere de mesaje, comenzi taxi, predarea și expedierea corespondenței.
.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Central
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată :

În perioada 12.07-24.08 locul de cazare va fi valorificat cel puțin cu demipensiune. Tariful pentru demipensiune este de 40 lei/persoană/zi.

Rezervările pentru camerele cu vedere la mare se fac la receptie în funcție de disponibilul în momentul cazării.

Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani, neîmpliniți, beneficiază de gratuitate la cazare, în cameră cu 2 adulți (fără pat suplimentar). Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, neîmpliniți, beneficiază de gratuitate la cazare, dacă sunt cazați în cameră cu 2 adulți (fără pat suplimentar), dar plătesc 28 Lei/zi. Copiii cu vârsta de peste 12 ani achită 75% din contravaloarea unui loc și beneficiază de pat suplimentar.

 • Animalele de companie

  Se permite accesul cu animale mici de companie, contra unei taxe de 27 lei/zi.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Euro/Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia