Hotel Chambers'n Charm
Brasov

Stejerisului, nr. 27

Localizare

Hotelul este situat în apropierea centrului istoric al orașului și doar la câteva minute de Poiana Brașov.

Descriere HotelChambers'n CharmBrasov

Hotel Chambers Charm dispune de 9 spații de cazare de lux, ce sunt decorate într-o manieră unică și amenajate într-o combinație de mobilier modern cu cel antic. Camerele sunt  de suprafeţe şi design diferite, precum camera romantică, barocă, marocană, scandinavă și sunt dotate cu: Tv, telefon, internet, minibar, seif, are condiționat, baie proprie.

Micul dejun se poate servi în cameră sau în restaurantul hotelului. Hotelul dispune și de sală de conferințe, pentru întâlnirile de afaceri și parcare păzită.

Momentele de relaxare se pot petrece la saună sau la centrul de înfrumusețare. Pentru copii este pus la dispoziție un teren de joacă, special amenajat. La cererea clienților se organizează drumeții sau excursii.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov