Hotel Cherica
Constanta

Str. Ştefan cel Mare, nr. 4

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 70 de metri de plaja Modern.

Descriere HotelChericaConstanta

Hotelul Cherica dispune de 18 spații de cazarem structurate în: 10 DeLuxe Suite, 6 DeLuxe Mini-Suite și 2 DeLuxe Twin. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless sau prin cablu, seif, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie.

Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională, în special preparatele cu specific mediteranian. De asemenea, este pusă la dispoziție și o sală de conferințe ce poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, apel de trezire la ora solicitată, spălătorie, saună, masaj, parcare supravegheată video, primirea şi transmiterea mesajelor şi a corespondenţei.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Constanta