Hotel Ciric
Iasi

Zona de agreement Ciric

Localizare

Hotelul este localizat pe malul lacului Ciric, într-o zonă liniștită, la 3 km de centrul oraşului şi la 1,8 km de aeroport.

Descriere HotelCiricIasi

Hotelul Ciric are o capacitate de cazare de 60 de locuri dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cabină de duș.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce cuprinde 3 săli, oferind preparate diversificate, într-o atmosferă relaxantă. Pentru organizarea de conferințe, întâlniri de afaceri sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 400 de locuri, fiind dotate la standarde internaționale cu: microfoane cu instalaţie de sonorizare-amplificare, videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart şi materiale de papetărie.

Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: room service, seif pentru păstrarea obiectelor de valoare, servicii de concierge, ziare şi curierat, parcare păzită, rent a car, transport hotel-aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Living Loc de joaca Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi