Hotel City Center
Brasov

Str. Traian Grozăvescu, nr. 4

Localizare

Hotelul este situat chiar în centrul orașului.

Descriere HotelCity CenterBrasov

Prin amplasarea sa centrală, toate mijloacele de transport și punctele de interes tristic sunt la câteva minute de hotel.

Hotelul City Center dispune de o capacitate de cazare de 56 de locuri dispuse în 28 camere. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și bine echipate: aer condiționat, TV, internet WI-FI, minibar, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițional românească și internațională. Barul, care se află lângă restaurant oferă diverse specialităţi de cafea, băuturi alcoolice şi cocktailuri.

Hotelul oferă și o serie de servicii fără plată: transportul bagajelor, primirea și transmiterea mesajelor și a corespondenței pentru turiști, room service, apel de trezire la cerere, informații turistice și culturale, rezervarea de bilete la mijloacele de transport.

Facilităţi hotel

Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel City Center
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov