Hotel Clermont
Covasna

Str. Mihai Eminescu, nr. 225A

Localizare

Hotelul este amplasat în partea de est a orașului, la 2,5 km de centru.

Descriere HotelClermontCovasna

Hotelul Clermont este o variantă optimă de cazare atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de relaxare, oferind servicii de calitate. Capacitatea de cazare este de 218 locuri dispuse în 106 camere și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet, telefon, climatizare, minibar, seif, baie proprie cu cadă sau duș și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce își întâmpină oaspeții cu prepartate gustoase, într-o atmosferă relaxantă. Pentru conferințe, simpozioane sau întâlniri de afaceri este pus la dipoziție un centru de conferințe, dotat la standarde internaționale. Pentru momentele de relaxare și răsfăț, hotelul oferă: piscină, saună, jacuzzi, sală de fitness, centru de înfrumusețare și tratament.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: internet wireless în zonele publice, room service, spălătorie, servicii concierge, cameră pentru bagaje, transfer de la gară sau aeroport, rent a car, parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944