Hotel Club Dunărea
Eforie Nord

Str. Dunării

Localizare

Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii, în apropierea gării și Lacul Tegchirghiol.

Descriere HotelClub DunăreaEforie Nord

Complexul Dunărea oferă condiţii moderne şi confortabile de cazare şi dispune de mult spaţiu verde care asigură turiştilor o atmosferă răcoroasă indiferent de perioada sejurului.

Capacitatea de cazare este de 305 camere  dispuse în: 267 duble standard, 30 duble superior şi 8 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon, minibar, aer condiţionat, baie proprie cu uscător de păr, internet, balcon/terasă.

Oaspeţii hotelului mai pot beneficia şi de restaurantul propriu (cu o capacitate de 600 locuri), bar, loc de joacă pentru copii, sală de conferinţe, acces internet în recepţie, seif la recepție. Complexul dispune de sala de biliard, masa de ping pong, jacuzzi, masaj, piscină descoperită cu secţiune pentru copii, plajă privată în zona Belona amenajată cu umbrele, şezlonguri şi echipe de animatori.

Zilnic sunt organizate activităţi pentru copii (petreceri la piscină, teatru de păpuşi, karaoke, prezentări de modă şi spectacole, concursuri, discotecă în aer liber) dar şi pentru adulţi (seri festive cu ansambluri folclorice, seri muzicale cu formaţia complexului, karaoke, discotecă în aer liber, seri cu cine festive).

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie Tenis de masa TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Club Dunărea
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 24 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Pentru copiii de până la 11,99 ani se achita 40% din valuarea unui loc de cazare și vor primi pat suplimentar. Pentru copiii cu vârsta între 12 și 17,99 ani se achita 70% din valuarea unui loc de cazare și vor primi pat suplimentar.

 • Animalele de companie

  Nu se acceptă animale de companie

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord