Hotel Club Senator
Timisoara

Calea Lugojului, nr. 7

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă liniștită, la doar 1 km de centrul orașului și de aeroport.

Descriere HotelClub SenatorTimisoara

Hotelul Club Senator are o capacitate de cazare de 15 camere duble, care pot fi rezervate şi în regim single sau triplu. Camerele sunt spațioase, cu vedere spre grădină, mobilate cu bun gust și dispun de: linie telefonică directă internă și internațională, TV, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr.

Hotelul dispune de 3 săli de restaurant, ce oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradiţională românească şi internaţională, precum și băuturi fine. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe sau seminarii sunt puse la dipozitie 4 săli de conferințe, cu o capacitate de la 10 pana la 200 de locuri, amenajate corespunzător: videoproiector, copiator, flipchart, ecran de proiecţie, sonorizare şi microfon cu fir/tip lavalieră. De asemenea, hotelul dispune și de parcare privată păzită.

Momentele de relaxare se pot petrece pe terenul de sport, la biliard, darts sau în grădina cu terasă de vară. Pentru copii este pus la dispoziție un spțiu de joacă, special amenajat.

 

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara