Hotel Coandi
Arad

Calea Romanilor, nr. 47

Localizare

Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului și la 3 km de aeroport.

Descriere HotelCoandiArad

Hotelul Coandi dispune de 54 de spații de cazare, structurate în camere sigle, duble și triple. Camerele sunt amenajate în stil clasic, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de până la 180 de locuri, ce oferă o famă variată de preparate autohtone și internaționale, într-o atmosferă plăcută. Pentru conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 50 de locuri, fiind dotată corespunzător: ecran de proiecție, internet wireless, instalație de proiecție și de sunet.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziție: plajă privată, teren de tenis, saună și masaj. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, spălătorie, călcătorie, parcare subterană păzită, transfer aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Coandi
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată :

Tarife weekend: - cameră single 180 Lei/noapte

                              - cameră dublă 220 Lei/noapte

                              - cameră triplă 240 Lei/noapte

Politici hotel
  • Tarifele includ mic dejun
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Arad