Hotel Cocor
Neptun Olimp

Neptun

Localizare

Hotelul este situat în zona rezidenţială a staţiunii, la numai 50 m distanţă de plajă.

Descriere HotelCocorNeptun Olimp

Hotelul Cocor este una dintre puţinele locaţii exclusiviste ale staţiuni Neptun - Olimp, oferind oaspeţilor săi cazare în camere spaţioase, moderne şi confortabile, precum şi posibilitatea de a se relaxa la unul dintre cele mai moderne centre SPA de pe litoralul românesc. Camerele hotelului oferă vedere către grădina hotelului sau către piscina exterioară, iar hotelul dispune de plajă privată.

Hotelul oferă 242 spaţii de cazare, structurate în 226 camere duble, 8 partamente şi 4 camere comunicante. Toate camerele sunt dotate cu mobiler nou şi modern, baie proprie cu cabină de duş, aer condiţionat, intrenet wireless, TV cablu, minibar, telefon, seif. Accesul în camere se face pe bază de cartelă magnetică.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de team building-uri, conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată la standarde internaționale.

Oaspeţii hotelului mai pot beneficia de piscinele pentru adulţi şi copii, bar la piscină, parcare, grădiniţă pentru copii şi loc de joacă special amenajat pentru aceştia, parcare păzită, salon de frumuseţe, cameră de bagaje.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Neptun Olimp