Hotel Cometa
Jupiter

Jupiter

Localizare

Hotelul este situat în centrul staţiunii, pe malul mării.

Descriere HotelCometaJupiter

Hotelul Cometa  are o capacitate de cazare de 212 camere duble, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu, minibar şi balcon. Camerele modernizate au mobilier nou, iar majoritatea camerelor au vedere la mare.

Serviciile de masă se pot asigura la restaurantele din împrejurimi, sub formă de bonuri valorice. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: de bar de zi, seif la recepţie, cameră pentru bagaje, internet wireless, primirea şi expedierea corespondenţei, trezirea turiştilor, parcare păzită. 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar TV în cameră
Tarife Hotel Cometa
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Tarifele sunt valabile pentru sejururi de minim 3 nopți de cazare. Pentru sejururi mai mici de 3 nopți tarifele de mai sus se majorează cu 10%.
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora15:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 2 de zile înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  1 copil de până la 11 ani, inclusiv, beneficiază de gratuitate la cazare, în cameră cu 2 adulţi. Pentru al doilea copil se va plăti la recepţia hotelului o taxă de utilităţi în valoare de 20% din valoarea unui loc de cazare; nu se admit mai mult de 2 copii în cameră dublă cu 2 adulţi. Pentru copiii de peste 12 ani, în cameră cu 2 adulți, se va achita 50% din tariful unui loc de cazare; se acceptă maxim 1 pat suplimentar în cameră.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Euro/Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Jupiter