Hotel Confort
Cluj Napoca

Calea Turzii, nr. 48

Localizare

Hotelul este situat la doar 500 de metri de centrul oraşului și la 15 minute de aeroport.

Descriere Hotel Confort Cluj Napoca

Hotelul  Confort dispune de 36 de camere structurate în: 5 camere single, 10 camere cu pat matrimonial, 19 camere cu 2 paturi și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, mobilate cu bun gust și dotate cu: cablu TV, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 de locuri, ce oferă specialități tradiționale românești și internaționale, într-o ambianță rafinată. Pentru întâlniri de afaceri, team-buildinguri, traininguri sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 2 săli de conferințe, dotate la standarde internaționale: videoproiector, ecran pentru proiecţii, flipchart, internet. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie.

Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: room service, cameră pentru bagaje, apel de trezire la ora solicitată, spălătorie, asigurarea de umbrele în caz de ploaie.

Facilităţi hotel

Internet wireless Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca