Hotel Continental Gaiser
Predeal

Timișul de Sus, Dn1, Km 148

Localizare

Hotelul Continental Gaiser este localizat în localitatea Timișu de Sus, la 5 km de Predeal, pe Drumul Național DN1 (E 60).

Descriere HotelContinental GaiserPredeal

Hotelul dispune de 57 de camere structurate în: 3 camere single, 34 duble, 3 triple, 7 cvadruple, 3 apatamente și 1 garsonieră. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: termostat reglabil, televizor, duș, detector electronic de fum.

Restaurantul cu 140 de locuri vă stă la dispoziție cu un meniu bogat cu specialități românești și internaționale. Aerul rece de dimineață, priveliștea minutată vizibilă și din restaurant și micul-dejun ca la mama acasă vă  pune imediat pe picioare și vă pregăți pentru o nouă zi. Delicioasele meniuri le puteți servi între orele 8:00-23:00.

De asemenea puteți bea și un cocktail savuros la barul restaurantului (30 de locuri). Hotelul dispune şi de o parcare proprie păzită, oferă room service şi acceptă accesul cu animale de companie.

Pentru cei interesați de afaceri au la dispoziție 3 săli de conferință, ce sunt utilate după cererile clienților cu flipchart, videoproiector, retroproiector, video-TV, ecran de proiecție.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Living Parcare Restaurant Room service Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal